Over deze studie

 

De Vrije Universiteit Amsterdam en Aarhus Universiteit Denemarken hebben online cursussen ontwikkeld, als onderdeel van een internationaal onderzoeksproject. Het doel van dit project is om hulpmiddelen te ontwikkelen waarmee mensen hun gedrag rondom voeding en duurzaamheid kunnen veranderen.

Het doel van onze studie is om uit te zoeken hoe online cursussen over voeding, voedingsgerelateerd gedrag of duurzaamheid door participanten ervaren worden. Wij willen graag uw mening weten en feedback krijgen over de bruikbaarheid en de informatie in de cursus.

Om te zorgen dat online cursussen aanslaan, is het cruciaal dat duidelijk wordt hoe deelnemers die cursussen ervaren en wat hun voorkeuren zijn. Ook is het belangrijk om te weten voor welke mensen de cursussen over gezonde voeding, voedingsgerelateerd gedrag en duurzaam leven het meest bruikbaar zijn.

We zijn op zoek naar mensen met en zonder stemmingsklachten. Omdat een sombere stemming invloed kan hebben op gedrag, willen we ook weten of deze klachten invloed hebben op het gebruik, de gebruikservaring en de toepassing van de cursussen.

 

be focused 02                               VUlogo_NL_Wit_FC_tcm289-201381